Súdwesthoektoernooi Tennisvereniging Makkum

Zondag 22 juli heeft Tennisvereniging Makkum het jaarlijkse Súdwesthoek gastentoernooi georganiseerd. Dit toernooi heeft als doel de contacten met andere tennisverenigingen te verbeteren.

Veertig enthousiaste deelnemers, waarvan de helft van andere verenigingen, speelden met wisselende partners vier partijen in dubbel heren en dames, en in gemengd dubbel. Bijzonder was dat twee Makkumer dames (Marlisa en Simone) uit de groep beginners mee deden.

De banen waren dankzij Jentje Alkema weer heel goed bespeelbaar. De vrijwilligers in de kantine zorgden voor de inwendige mens.

Op enkele uitzonderingen na waren de wedstrijden spannend en mooi om te zien. Het weer was fantastisch, heel veel zon en weinig wind. Het grote terras zat dan ook de hele dag vol met spelers en toeschouwers. Ook het nieuwe, verhoogde houten terras bij baan vier was altijd goed bezet.

Op het eind van de dag kon iedereen terugkijken op een mooie tennisdag. Erg jammer was dat blessures voor een vroegtijdig einde van enkele spelers zorgden.

Om 16:45 uur stond iedereen fris gedoucht klaar voor de prijsuitreiking en een verloting.

De verloting en de prijzen zijn mede gesponsord door Kapsalon Kreatief, Bas Brouwer Catering, Blom Yn Ien, Bakkerij Kluft, Amy Corinne Beauty & Bodytreatments, Sporthuis Van der Feer uit Bolsward, Faber tassen uit Harlingen, Groenteboer Bas Zijp en Dutch Women Basics uit Sneek.

De dag werd afgesloten met een heerlijk buffet.

De prijswinnaars waren:

Heren

1e prijs: Eelke de Vries

2e prijs: Pieter Portma

Dames

1e prijs: Marlisa Groen (eerstejaars tennisspeler)

2e prijs: Hillie Nagel