Open Dag 2016

Zaterdag 19 maart, was het weer Open Dag op de tennisbaan! Veel belangstelling en veel enthousiasme van de jeugdige deelnemers. Al gauw waren alle beschikbare banen, de smashcourts en de betonnen mini-baan, vol met vooral uitgelaten jeugd. In de loop van de middag werden er verscheidene inschrijfformulieren ingevuld, zowel voor nieuwe jeugdleden als voor sommige ouders. Nu nog afwachten hoeveel er in de loop van de komende week met pasfoto in de brievenbus van Claudia vallen!

Ook het weer deed positief mee. Naarmate de middag vorderde werd het iets warmer en ging de wind wat liggen. Het voornaamste was wel dat het de hele middag droog bleef. Lekker weer om een balletje te slaan!

Nog een eervolle vermelding voor Sportzaak van der Feer, die had gezorgd voor de (letterlijke) aankleding van de kantine met 2 paspoppen in tennistenue. Verder had deze ook nog een viertal mooie leenrackets en een aantal tennisbal-sleutelhangers meegenomen.Bakker Kluft zorgde voor een feestelijk tintje met een doos vol stukjes oranjekoek. Al met al, dankzij deze inspanningen en de vrijwilligers die aanwezig waren om alles in goede banen te leiden, was het een geslaagde middag!

20160319_135053 20160319_143441

 

Posted in: