NL Tennis nieuwsbrief

Hieronder een voorbeeld van de laatste nieuwsbrief van de KNLTB. Voor een mooie versie, klik HIER

 

Knltb
3 mei 2017
NL Tennis nieuwsbrief
3 tips voor het spelen op gravel van Robin Haase
Kan je gravelspel wel wat extra venijn gebruiken? Dan komen deze tips van Robin Haase vast  van pas!
Bekijk de video
Omgaan met druk tijdens de competitie
Is jouw team in de race voor het kampioenschap of moet je strijden tegen degradatie? Jean-Julien Rojer vertelt over zijn eigen ervaringen in de competitie en geeft tips over het omgaan met druk.
Lees tips
Voorjaarscompetitie halverwege: check de uitslagen, stuur jouw teamfoto in en bekijk onze social wall!
De KNLTB Voorjaarscompetitie is ongeveer halverwege. Veel teams weten al hoe ze ervoor staan: wordt het strijden om het kampioenschap of vechten tegen degradatie? Op KNLTB.nl vind je alle informatie over de competitie. Bekijk bijvoorbeeld de teamkalender, de uitslagen en standen of onze social wall. Ook organiseren we een social media actie. Stuur om hieraan mee te doen jouw leukste teamfoto in en verzamel zoveel mogelijk stemmen. Teams met de meeste stemmen winnen mooie prijzen!
Over de competitie
Hoe wordt je speelsterkte berekend?
Tijdens de KNLTB Voorjaarscompetitie zal je speelsterkte veranderen: hij wordt beter als je wint en slechter als je verliest. Maar hoe zit de berekening nou echt in elkaar? Bekijk de video en je weet weer precies hoe het zit!
Bekijk de video
Rolstoeltennissers
strijden om wereldtitel
De Nederlandse rolstoeltennissers komen deze week op het eiland Sardinië in actie tijdens de World Team Cup. Oranje is op het landentoernooi voor rolstoeltennissers aanwezig met maar liefst vier teams. De Nederlandse vrouwen gaan op jacht naar hun dertigste eindzege!
Lees verder
Geef je mening over toernooien en win een cadeaubon!
Speel jij toernooien? Of doe je dit juist niet (meer)? Help ons het toernooiaanbod te verbeteren! Geef je mening over het huidige toernooiaanbod en meld je aan voor de brainstormsessie op 12 mei. Onder alle deelnemers verloten we een Bilderberg cadeaubon!
Meer info
Word jij de TennisDirect Master van jouw regio?
Scoor punten met het spelen van toernooien en plaats je voor de TennisDirect Districtsmasters in jouw regio! Behoor jij aan het einde van het toernooicircuit tot de beste toernooispelers in het enkelspel in jouw categorie? Dan nodigen wij jou uit voor de TennisDirect Districtsmasters.
Bekijk toernooikalender
Fed Cupteam terug naar Wereldgroep
Op 22 en 23 februari speelde het Nederlands Fed Cupteam tegen Slowakije. Mede dankzij twee zeges van Kiki Bertens wist Nederland met 3-1 te winnen. Dankzij deze overwinning staat Nederland ook in 2018 weer in de Wereldgroep!
Bekijk de compilatie
Davis Cupteam wint van Bosnië-Herzegovina
De mannen van het Davis Cupteam traden begin april aan tegen Bosnië-Herzegovina. Kopman Robin Haase speelde uitstekend en pakte in twee singles en de dubbel met Jean-Julien Rojer 3 punten. Nederland speelt nu in september een play-off tegen Tsjechië in Nederland!
Naar de compilatie
Doe mee met de KNLTB Padel Open tijdens Ricoh Open
Padel spelen in de sfeer van een toptennistoernooi? Dat kan! Tijdens de Ricoh Open wordt dit jaar voor het eerst de KNLTB Padel Open georganiseerd. Meld je aan voor de KNLTB Padel Open en win mooie prijzen!
Lees verder
Melkhuisje Masters: Toptennis in Hilversum
18, 19 en 20 mei vinden de Melkhuisje Masters in Hilversum plaats. Koop als KNLTB-lid kaarten voor slechts €10,-  (actiecode: MelkhuisjeMasters2017). Wees erbij over twee weken en herleef de tijden van vroeger op het Melkhuisje in een nieuw jasje!
Koop kaarten
Vacature: Manager IT
Onze afdeling IT is op zoek naar een Manager IT.  In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ICT-toepassingen voor heel tennissend Nederland: bijna 600.000 leden, tienduizenden vrijwilligers en ruim 80 collega’s. Interesse? Check de vacature!
Naar vacature
Werken bij de KNLTB?
Altijd al in een sportieve servicegerichte omgeving willen werken? Geef je op voor onze vacaturenieuwsbrief! Zodra er een openstaande vacature is ontvang je deze per e-mail.
Aanmelden