Nieuwjaarstoernooi TV Makkum

T.V. Makkum heeft zondag 22 januari haar Nieuwjaars toernooi gespeeld. De banen 4 en 5 lagen er na een uurtje veegwerk weer bladervrij en licht wit beslagen bij. Van gladheid was geen sprake.
Droog weer, temperaturen van rond de 2 graden en windstil weer zorgden voor een mooie tennismiddag. Met 16 tennisliefhebbers waren de banen tussen half twee en half zes continue bezet.
Iedereen werd wisselend gekoppeld aan een sterke of zwakkere speler.
De 11 heren en 5 dames speelden over de hele middag gezien elk 4 partijen van een half uur op één van de twee buitenbanen.

Tussen de partijen door konden de spelers hun kwaliteiten tonen op het gebied van sjoelen, kennisvragen en andere spellen.

Om kwart over zes werden de prijzen uitgedeeld aan de beste dame en de beste heer van de tennismiddag.
Beste heer: Pieter Portma
Beste dame: Marion Cornelissen
Na de prijsuitreiking was er overheerlijke snert met roggebrood gemaakt door Gelfke en Pieter. Ook het toetje van ijs met slagroom viel goed in de smaak.
De vele positieve reacties bevestigden opnieuw dat dit Nieuwjaarstoernooi van Tennisvereniging Makkum voor herhaling vatbaar is.

Op zaterdag 11 maart doet onze vereniging weer mee met de landelijke NL Doet klusjes dag. Schrijf de datum vast in je agenda. Er komt nog een oproep aan alle leden. Op zaterdag 25 maart wordt de open dag georganiseerd. In februari wordt het Krokustoernooi georganiseerd. Aankondiging met datum volgt.

De Technische Commissie

Egbert, Eddie, Gelfke en Bartina

Posted in: