Nieuwe tennistrainer!

Kennisgeving:

TV Makkum heeft in Tennis Academie Friesland (TAF) een organisatie gevonden die met vernieuwende ideeën het lespakket voor onze senioren en jeugd zal verzorgen. Met Jacco Hanewald is er bovendien een jonge trainer gevonden die met veel passie en enthousiasme de lessen zal verzorgen. Woensdag blijft de lesdag.

De lessen duren net als vorige jaren 50 minuten. Nieuw is dat wij ook winterlessen gaan aanbieden en de mogelijkheid voor competitieteams om, voorafgaand aan de voorjaarscompetitie, in maart een aantal lessen te volgen. Onderdeel van het lespakket is dat de jeugdleden (ook beginners) ruimschoots de mogelijkheid krijgen om met andere verenigingen te sparren.

De Technische Commissie en de Jeugdcommissie hebben plezierige gesprekken gevoerd met Arnoud Bulthuis van TAF en met onze nieuwe trainer Jacco. Uiteraard hebben we ook bij andere verenigingen geïnformeerd over hun ervaringen met TAF en met onze nieuwe trainer Jacco Hanewald. Deze verenigingen zijn zonder uitzondering enthousiast over de mogelijkheden die TAF aan de lessers biedt en over de volwassen en ontspannen manier van lesgeven van Jacco.

Nadere informatie over het jezelf opgeven voor de lessen volgt binnenkort.

Met vriendelijke groet,

Eddie Oppedijk, TV Makkum

Jacco stelt zich hieronder nader voor:

Beste tennissers van Tennisvereniging Makkum,

 Hierbij wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Jacco Hanewald, ik ben 18 jaar oud en woon in Beetsterzwaag. Ik volg een studie op het CIOS in Heerenveen tot trainer-coach. Sinds de zomer van 2017 geef ik tennisles voor Tennis Academie Friesland.

Daarvoor heb ik bij een zorginstelling gewerkt in Dokkum, waar mensen met een verstandelijke beperking toch aan het werk kunnen. Afgelopen zomer heb ik tennisles gegeven bij NOMI (Sneek), De Vliegende Bal (Sneek) en bij De 3 Posten (Bolsward).

Het mooie aan het vak “tennistrainer” vind ik dat je als trainer je passie “tennis” kan overbrengen op iedereen die tennis ook een leuke sport vindt. Ik vind de omgang met kinderen en volwassenen heel erg leuk en heb al heel veel met mensen gewerkt en dat blijft een mooie uitdaging.

Mijn hobby`s zijn: tennissen J, skiën, golfen, voetballen, mountainbiken, lekker eten met vrienden of vriendin en als laatste vind ik een filmpje kijken ook altijd leuk.

Graag hoop ik jullie allemaal tijdens de tennislessen in Makkum te ontmoeten, en jullie allemaal nieuwe dingen bij te brengen om je tennisvaardigheden te verbeteren.

Jacco Hanewald