• image

Grote Clubactie 2014

Elk jaar vindt in september de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wijook mee en willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. 
Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  Wij werken met eenmalige machtiging en online verkoop. De koper vermeldt het rekeningnummer op de intekenlijst en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Ook ontvang je als lid een e-mail met hierin een link naar onze online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.
Superlot: Een superlot vertegenwoordigt symbolisch 50 loten en heeft dus een verkoopwaarde van € 150,- waarvan ook weer 80% naar de club gaat. Daarnaast is er speciaal voor de superloten een aparte trekking. Ieder verkocht superlot geeft kans op de superprijs: het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan (uiterlijk voor 11 november 2014) in bij Jelda Molenaar, De Pleatsen 4, Makkum.
Verkoop 20 loten en ontvang een gratis entreekaart voor een pretpark*
Help het doel van onze vereniging te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van Jelda Molenaar een gratis entreekaart voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland. De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen,  maar ook onder de beste lotenverkopers zijn geweldige prijzen te winnen. De hoofdprijs is een Apple iPad! Ga hiervoor naar www.clubactie.nl/verkoopwedstrijd 
Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Groet, Jelda Molenaar
*Geldig bij Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 vol betalende persoon. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden per pretpark op www.clubactie.nl

Posted in:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.