Notulen Algemene Ledenvergadering 17 maart

Hierbij de notulen van de Algemene Ledenvergadering van afgelopen donderdag 17 maart. We verzoeken je deze door te lezen, omdat hier belangrijke informatie in staat voor alle leden van de vereniging en genomen besluiten worden genoemd.

Notulen ALV 17-3-16

 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 17 maart jl. hebben we een 4-tal leden hartelijk bedankt voor hun inzet voor de vereniging.

Op de foto v.l.n.r.:

Siemie van der Kooy: Siemie heeft jarenlang keurig de ledenadministratie bijgehouden voor TV Makkum en heeft afgelopen jaar de werkzaamheden overgedragen op Claudia Slootweg.

Jellie Zeelen: Jellie heeft vele jaren ons voorzien van de nieuwsbrief Út, elke keer weer met leuke verslagen van toernooien en overige nieuwtjes. Door de komst van de nieuwe website van TV Makkum zal de nieuwsbrief niet meer in deze vorm worden uitgegeven.

Jan Lieverdink: Al meer dan 15 jaar voorzitter van onze vereniging. Jan is al een tijd op zoek naar een vervanger waar hij het stokje aan kan overdragen, helaas zonder resultaat. Hij zal de komende tijd daarom het voorzitterschap nog wel op zich nemen, maar is wel naarstig op zoek naar een opvolger. Voor zijn inzet en het doorzetten had hij nu ook zeker een bloemetje verdient.

Petra Oldenhof: Na 3 jaar goed penningmeesterschap stapt Petra uit het bestuur. Helaas is er ook geen opvolger voor haar opgestaan, dus hier hebben we ook nog een vacature vrij.

Allen nogmaals hartelijk dank voor jullie inzet de afgelopen jaren! Van zulke actieve leden/vrijwilligers moet een vereniging het hebben.

 

Posted in: